Cellro aanwezig op EMO Hannover
Nieuws

Cellro kijkt terug op de EMO Hannover 2017

Als er iets is dat we kunnen concluderen na EMO 2017, is dit het: Industrie 4.0 is geen eendagsvlieg. EMO-bezoekers maakten kennis met een wereld van slim produceren. Een nieuwe manier van dingen creëren, gebaseerd op slimme automatisering en continue informatie-uitwisseling met alle technologieën.

De Cellro stand trok ongelooflijk veel aandacht. Onze geavanceerde Fixture Exchange-module beleefde hier zijn debuut. Dankzij deze optionele technologie kan het Xcelerate-systeem zelf machineklemmen wisselen. Verschillende series kunnen nu in een enkele productiecyclus worden gecombineerd, zonder dat er een operator aan te pas komt. De Fixture Exchange is een treffend voorbeeld van vernieuwingen die de flexibiliteit vergroten – waar Cellro om bekend staat.

Alleen flexibele automatisering blijft keer op keer winstgevend.

Met de opkomst van industrie 4.0 doet zich een nieuwe uitdaging voor. Nu productieprocessen complexer en variabeler worden, moet automatisering in staat zijn om zich aan te passen aan deze veranderende omstandigheden. Bij Cellro hebben we altijd een modulaire insteek gehad. Onze systemen kunnen flexibel worden aangepast in hun functies en opslagcapaciteit. Ze zijn in staat tot vele verschillende taken waardoor ze zelfs de meest onvoorspelbare productseries kunnen automatiseren. De veelzijdigheid van een Cellro-systeem ligt in het samenspel van flexibele hardware en smart software. Samen stellen ze de robot in staat om op een efficiënte manier verschillende taken en producten in een enkele cyclus uit te voeren, zonder dat daar een operator bij nodig is. Elk Cellro-systeem is ontworpen om de hoogste flexibiliteit te leveren.

Maak uw machines winstgevender

De Fixture Exchange is een optionele module voor Cellro’s Xcelerate-automatiseringssysteem. Xcelerate, een compacte en veelzijdige medewerker, is de aangewezen keuze voor verspanende bedrijven die een toegankelijke oplossing zoeken om de winstgevendheid van hun machine direct te verhogen. Wilt u meer weten over hoe slimme automatisering de winstgevendheid van uw machinebewerkingsproces kan verhogen? Neem dan direct contact op in de chat of via het contactformulier.