Proces

Cellro Automation creëert meerwaarde voor elk verspanend bedrijf

Eerst maar direct even een misverstand uit de wereld helpen. Het toepassen van slimme automatisering en gebruikmaken van robots is zeker niet alleen voor grotere, moderne verspanende bedrijven met een uitgebreid en geavanceerd machinepark interessant. Ook voor een kleine onderneming met slechts 1 of enkele machines creëren wij vanuit Cellro een directe meerwaarde. Hoe wij dat aanpakken leest u in dit artikel.

Kwestie van omdenken

In de praktijk zien wij dat juist ook kleinere verspanende bedrijven baat hebben bij onze slimme automatiseringen. Dat komt vaak door een grote diversiteit aan producten die gemaakt moet worden, piekdrukte bij grotere orders met een strakke planning, maar ook door gebrek aan handjes om de machines te bedienen en arbeidsintensieve handelingen te verrichten. In dit soort situaties gaat veel kostbare tijd verloren aan zaken die via implementatie van automatisering en toepassen van robots stukken sneller, beter en dus kostenefficiënter plaats kunnen vinden. De overstap van manuele productie naar automatisering dwingt om vooruit te denken. Onze automatisering laat vooraf zien wat je nodig hebt om de geplande producten te maken. Dat is voor de meeste van onze klanten echt een kwestie van omdenken. Je zet oude vertrouwde werkmethodes immers niet zomaar overboord. Met ons zeer volledige instapmodel weten wij ondernemers er snel van te overtuigen wat de voordelen zijn om een begin te maken met het automatiseren van productieprocessen.

Duurzaam investeren

Door de modulaire opzet van ons automatiseringssysteem kan een onderneming steeds een stapje verder gaan. Vanuit onze expertise en jarenlange praktijkervaring kijken wij wat een bedrijf in basis nodig heeft om de productiecapaciteit te verhogen, de doorlooptijd van orders te verkorten, de consistente kwaliteit van producten te borgen en medewerkers meer tijd te kunnen laten besteden aan hun kernkwaliteiten. Cellro Automation kijkt daarbij dus veel verder dan het verlagen van productiekosten en versnellen van het productieproces. De uitdaging voor ons en onze klanten is samen stap voor stap door te ontwikkelen. Een investering in automatisering op basis van de huidige productie kan op de middellange termijn slecht inzetbaar zijn. Een industriële robot gaat toch minimaal 15 jaar mee. Wij vinden het veel waardevoller om tot oplossingen te komen waar uw bedrijf ook op de lange termijn zijn voordeel mee doet.

Laten we samen uw grenzen verleggen

Als je dit als ondernemer leest kan het haast niet anders of je wilt hier meer van weten. Ieder bedrijf wil toch graag stappen maken en grenzen verleggen? Wat zijn de concrete doelstellingen en hoe kunnen wij daar samen de beste oplossing voor vinden. Neem contact met ons op en ontdek wat Cellro Automation ook voor úw bedrijf kan betekenen!